ЗА НАС

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ТАКТИЧНИ РЕШЕНИЯ


Намирането на постоянно решение е нашата крайна цел!

С подход, ориентиран към клиента, ние гарантираме, че всеки аспект от нашата работа е щателно планиран и изпълнен. От началото до края ние внимателно обмисляме всеки детайл, за да постигнем изключителни резултати. Нашият специализиран екип е напълно отдаден на разбирането на нуждите на нашите клиенти и предоставянето на персонализирани решения, които гарантират удовлетворение.


Шоткрет ЕООД с над 25 години практика в България и чужбина .Шоткрет ЕООД е фирма фокусирана изцяло върху технологиите за приложение наторкрет бетон (пръскан бетон) в строителните и ремонтните работи.


Отличителна черта на торкрет бетона е пневматичното полагане, което осигурява по-висока плътност и липса на шупли.

НЯКОИ ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ


Числата говорят

100,000+

Кубици Бетон

25+

Години Опит

55O+

Завършени ПроектиВ „Шоткрет“ ЕООД качеството е наш основен приоритет. Ние разбираме значението на прецизното внимание към детайла, дори и в най-малките проекти. Нашият непоколебим ангажимент е да отговаряме и надминаваме очакванията на нашите клиенти.

Ние твърдо вярваме, че качеството не е компромис; това е стандарт, който трябва да се спазва във всеки проект, който предприемаме. Нашите строги процеси за контрол на качеството и използването на усъвършенствани техники и оборудване ни позволяват постоянно да предоставяме съвършенство. Стремим се да поддържаме открита комуникация с нашите клиенти, като гарантираме, че техните изисквания са напълно разбрани и изпълнени на всеки етап.

Когато изберете „Шоткрет“ ЕООД, можете да се доверите, че вашият проект ще получи максимално внимание и грижа. Ние се гордеем със способността си да изпълним обещанието си за качество и сме уверени, че нашият непоколебим фокус върху удовлетвореността на клиентите ще доведе до успешен резултат за всеки проект, който предприемаме.

ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ

Торкрет бетон - изграждане на прелез

КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИС

Торкрет бетон - изграждане на прелез

Ние сме създателите, на които можете да се доверите за перфектно решение за всички ваши нужди.


Трябват ви най-добрите торкрет бетон решения и технологии?